مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام
خریدار چک صیادی داد ولی ثبت نکرد
ماده 3مبایعه نامه نوشته
عدم پرداخت هر یک اقساط ثمن معامله فروشنده حق فسخ دارد
توضیحات نوشته. کافه ی خیارات شامل این معامله میباشد‌
آیا فروشنده حق فسخ دارد.. متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چک را می بایست به بانک محال علیه برده و گواهی عدم پرداخت را اخذ نماید ، در صورت تخلف از شروط امکان درخواست فسخ وجود دارد .
لیکن بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
در صورت عدم پرداخت ثمن معامله در ‌موعد مقرر قرارداد بیع قابل فسخ میباشد و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده برای ثبت چک به خریدار اظهارنامه ارسال کنه و اگر خریدار چک را ثبت نکرده فروشنده می تواند با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کند و دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بده.