مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن انحصار وراثت ملک قدیمی بدون سند

با عرض سلام بنده ساکن تهران هستم پدر بزرگم حدود 80 سال پیش در شبستر فوت شده است و شناسنامه ایشان در دستمان نیست باغی از ایشان در شبستر به جا مانده که سند ندارد و در این مدت توسط یکی از اقوام او که باغ را در این مدت تصرف کرده اداره شده فرزندانش که وراث طبقه اول هستند همگی فوت کرده اند وراث طبقه دوم نیز تمایلی به گرفتن حق خود ندارند بنده به عنوان یکی از وراث طبقه دوم از جانب خود میخواهم برای گرفتن حق خود اقدام کنم برای گرفتن انحصار وراثت شورای حل اختلاف تهران گفته باید از شهرستان شبستر اقدام کنم زیرا که باید مالیات بر ارث پرداخت شود سوال بنده این است که به ملک 80سال پیش مالیات بر ارث تعلق میگیرد؟ و اینکه گرفتن انحصار وراثت بخشی از کار ما برای اقدام برای گرفتن سهم من از باغ است و سندی در دست ما نیست و هنوز پروسه اثبات مالکیت من به عنوان یکی از وراث بر سهم خودم از باغ منوط به گرفتن انحصار وراثت است مسجل نشده روند کار به چه ترتیب است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا باید وراثت شما ثابت شود ثانیا باغی که سند ندارد قانونا جزء ترکه حساب نمیشود تا موضوع مالیات مطرح شود