مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات ادعا

با سلام..من بخاطر داشتن یک پسر از همسر سابق که مادرش فوت شده از حضانت دختر هشت سالم که از مادرش جدا شدم و مادرش مجدد ازدداج کرده منع شدم و دادگاه حضانت دخترمو به مادربزرگ مادری داده ...علت در حکم نداشتن شرایط نگهداری بوده
بنده دوباره دادخواست دادم برای بازپس گیری حضانت دخترم و نگهداری پسرمو به داداشم سپردم پسرم پانزده سال قمریش تمام شده و از حضانت من خارج شده ...
برای اثبات این موضوع ایا استشهادیه محلی باید بنویسم و کفایت میکنه ؟ چطور باید ثابت کنم در دادگاه که پسرم تو خانه من نیست ..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است