مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه و نفقه

سلام من یک خانم متاهلم هستم ودارای یک فرزندوشوهرم اعتیادداره واینکه من ده ساله دارم باایشون زندگی میکنم وهیچ پول توجیبی به من نمیده وحتی اصلاخرجم نمیکنه واعتقادی نداره به اینکه به خانم بایدخرجی دادوایشون ده ساله داره بامن اینکارومیکنه ومن سوالی که ازتون داشتم بدون اینکه طلاق ازش بگیرم میتونم نفقه ومهریم روازشوهرم بگیرم ممنون میشم به سوالم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
نفقه و مهریه قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را مطرح نمایید و توسط کارشناس رسمی مبلغ نفقه مشخص خواهد شد

و باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله، مهریه را می توانید اقدام نمایید . در خصوص نفقه می بایست اثبات نمایید که شوهرتان ترک انفاق نموده و یا نفقه شما را در طول این سال ها پرداخت نکرده است .