مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک برای مهریه

همسر برادرم طبق قانون مهریه رو‌میگیره ولی الان یک هفته هست ک پدرم فوت شده. ولی همسر برادرم شکایت کرده ک خونه پدرم رو ب مزایده بزارن تا مهریش رو کامل از برادرم بگبره ایا راهی هست ک نتونه این کار رو بکنه و طبق قبل همون مهریش رو بگیره چون هیچکدوم تز ورثه نمیخوان ک خونه رو از دست بدن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نه متأسفانه. هر مالی حتی سهم الارث زوج را می تواند توقیف و به مزایده بگذارد.
ولیکن روز مزایده شما هم می توانید شرکت کنید و مال را خودتان بردارید تا دست غریبه یا خود خانم نیفتد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون زوجه میتواند سهم الارث زوج از ماترک پدری را توقیف نماید مگر اثبات گردد که زوج سهم الارث خود را قبلا انتقال داده است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر برادرتان می تواند سهم الارث شوهرش را توقیف و درخواست مزایده بدهد.