مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام همسر من یه خط ایرانسل که ماله برادرش رو 10 ساله بیشتره که داره وباهاش کاراشو انجام میده حالا برادرش سر یه کدورت رفته سیم رو سوزونده و برا خودش برداشته و حتی به من زنگ میزنه و ایجاد مزاحمت کرده
چجوری میشه خط رو برگردونیم چون همه کارای بانکی با اون خط بوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند

دلیلی دال بر خرید خط دارید؟

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فقط با رضایت مالک سیم کارت انتقال امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با معرفی شهود دادخواست الزام به انتقال مالکیت سیم کارت بدهید و اعلام کنید که ده سال پیش خریداری کرده اید