مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق دختر 21 ساله

دختر 21 ساله مجرد هستم که 3 سالم بود پدر مادرم طلاق گرفتن
در سنین کودکی توسط شوهر عمه‌م (بخاطر سهل انگاری پدر) بهم تجاوز شد (جز نامادریم کسی خبر نداره)
در 10-9 سالگی پدرم ازدواج مجدد داشت که این خانوم ثبات روانی ندارن و باعث ایجاد تروما های شدید در کودکی من شدن
بعد ازون تحت خشونت خانگی قرار گرفتم
سال دوازدهم پدرم مجبورم کرد ترک تحصیل کنم که نتونم دیپلم بگیرم و جایی بهم کار ندن
الان هم چند ساله خونه‌نشین شدم
میشه گفت حبس خانگی
حق ندارم از خونه بیرون برم، کار کنم، یا هر چیز دیگه‌ای
پدرم هم به شیشه اعتیاد داره و 21 سال وکیل شهرداری هم بوده
بخاطر سروکار داشتنش با قانون میترسم از راه قانونی هم بخوام پیگیر آزادیم بشم و توی دردسر بیوفتم
میدونم اگه بفهمه خارج از انتظاراتش عمل کردم امکان اینکه تبدیل بشم به یه مقتول و آسیب ببینم صد در صده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
امکان مستقل شدن قانونا وجود دارد هرچند توصیه نمی‌شود ….

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید . شما عاقل وبالغ می باشید هر تصمیمی برای زندگی خود می توانید اتخاذ نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید