مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

خانمم درخانه دوستی برای خرید پارچه رفته ناگهان مامور میان ایستاده کنارش سوال میکنن میرن بعدطی مسافت صد متر انهم درخیابانی دیگه برگشته خانمم دستبند زده به محل کشف مواد که تقریبا 30 مترفاصله داشته درکوچه دیگه مواداز خانه متروکه 30 گ شیشه گرفته به گردن خانمم میندازن که قبول نکرده حتی کلانتری بعد در بازپرسی بعد دوسه با رانکاربعلت اجباروترسی که مامور انتقال به دادگاه روسرش بهش تهدید میکرده وخانمم بیسواد بدروغ اقرار که از چهارراه گرفتم ولی واقعیت این نیست درجیبش 5 میلیون پول بوده ودودفعه انکار کرده ودلیلشم گفته درضمن زمانیکه خانمم میبرن به محل کشف مواد 3 تا بچه درحال بازی بودن سوال شده که این خانم اینجا رفت واومد جواب دادن ن ماندیدیم کسی بیاد حالا ایا امکان وثیقه بعد 1 ماه بازداشت که دوماه موقت خورده هست ونتیجه این بازپرسی چی میشه .تحقیقات هم بنفع خانمم هست .تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
نتیجه قابل پیش بینی نیست
بستگی به مدارک و‌ اوضاع و احوال پرونده دارد
حتما برای وی وکیل بگیرید تا خدای ناکرده محکوم نشود …

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به محتویات و مدارک و گزارشات مامورین ، قاضی رسیدگی کننده تصمیم مقتضی اتخاذ می نماید . بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید . اگر وکیل تعیینی اختیار ننمایید با توجه به این که. 30 گرم شیشه است دادگاه وکیل تسخیری انتخاب می نماید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم می تواند به قرار بازداشت موقت اعتراض کند.