مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زن ناشزه

باسلام خدمت وکلای عزیز،همسر من تمکین نکرد.اجرائیه تمکین هم انجام وتأیید شده،منتها مشگل فعلی،نگهداری دختر9ساله ام هست که مادرش ازقبولش امتناع میکند سوالم مشخصأ اینه که آیا درصورت تنظیم دادخواست میتوانم مانع اشتغال همسرم ب دلیل عدم نگهداری ازفرزنددخترم بشوم قاضی موافقت میکند؟براب حل این مشگل (نگهداری فرزندم ).چه راهکاری پیشنهاد میکنید چون واقعا ازکاروزندگی افتادم ونمیتوانم فعالیت اقتصادی داشته باشم.پیشاپیش ازراهنمایی شما بزرگواران کمال تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شغل انتخابی زوجه دارد
اصولا خیر نمی‌توان ممانعت کرد....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضانت دختر با توجه سن ایشان با شما می باشد . در ضمن اگر دختر 9 سال تمام دارد خودش می تواند تصمیم بگیرد نزد پدر یا مادر زندگی نماید .
مطابق قانون می توانید از دادگاه تقاضای صدور حکم به منع اشتغال همسرتان را نمایید .
لیکن شرط آن این است که برای دادگاه اثبات نمایید شغل همسرتان منافی مصالح خانوادگی و حیثیت اجتماعی شما یا خود زن می باشد . به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست