مشاوره حقوقی رایگان - پدر بی تعهد

سلام بنده نه ساله با همسرم ازدواج کردم ایشون دو دختر حدود 18و 21ساله دارن با توجه به اینکه ایشون روز اول تعهد دادن که دختراشون با پدرشون زندگی میکنند اما متاسفانه پس از یکسال با فشار و تنبیهات و برخورد های فیزیکی پدرشون با بچه ها منو وادار کردن بچه ها و موقتا پیش خودمون بیاریم من هم بخاطر رضای خدا این کار رو کردم اما از این زمان موقت نه سال می‌گذرد و متاسفانه نه مادر دلش میاد بچه ها رو برگردونم بچه ها هم میگن ما بریم خودکشی میکنیم و پدر هم که شرایطش رو گفتم، خودم مستاجرم برا بچه هم منزل اجاره کردم کلیه هزینه هاشون رو دارم میدم افراد زیادی رو فرستادم تا از پدرشون هزینه های بچه هارو بگیرم اما دریغ از یک ریال در ضمن پدرشون بسیار آدم متمولی است و البته ازدواج کردن، سوال بنده اینه که چطور میتونم هزینه های را که سالهاست دارم با بدبختی پرداخت میکنم و هزینه های آینده این بچه ها رو بگیرم از این پدر بی رحم، همسرم با وکیل صحبت کردن وکیل گفته خیلی بتونی تلاش کنی شاید بتونی نهایتا برا دوتاشون تا یک تومن بگیری اونم بسختی چون متاسفانه قوانین به نفع اونه،
در حالی که من حداقل ماهیانه با اجاره خونه بچه حدود 4میلیون دارم میدم منهای هزینه های تحصیل که اون جداس موندم چیکار کنم هیچ راهی ندارم نه میتونم بچه هارو و بفرستم سراغ پدرشون نه میتونم از این آدم پولی بگیرم
آیا راهی هست و آیا قوانینی هست که بشه این هزینه هارو ازشون گرفت ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در هر حال علیه پدر ایشان طرح دعوی کنید. در همین وبسایت درخواست نوشتن دادخواست ثبت کنید و شرایط را بنویسید. تا وکلا با دریافت هزینه متنی برایتان تنظیم کنند.