مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول زمین به حساب فروشنده

پدرم زمینی را فروخته فرزندان هم امضا کردند در خط عادی نوشته شده مبلغ به فروشنده پرداخت شده اما قرار بود پرداخت کند اما به حساب فرزندی که رابط زمین بود واریز شد پدرم پول زمینش را نگرفت حال چه کسی بایدپول زمین به پدرم بدهد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ثمن معامله در قرارداد می بایست به فرووشنده همان مالک اصلی پرداخت شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خریدار
پدر شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله را به طرفیت خریدار مطرح نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با درخواست پدرتان واریز شده باشد می توانید از رابط پول خود را مطالبه کنید.