مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

با سلام من خرداد 1401 یک خودرو را از یکی از دوستانم خریداری کردم و ابتدای شهریور مالک پلاک نسبت به توقیف اقدام کرد. بعد از توقیف به من یک وکالت 15 روزه داد و از ایران خارج شد. زمانیکه وکالت به دست من رسید تاریخ وکالت گذشته بود و من نتونستم خودرو را از پارکینگ خارج کنم.
شکایت هم کردم اما برام بعد از یک ماه پیامک اومد که شخص در آدرس ارائه شده شناسایی نشد.
لطفا راهنمایی کنید من چطور میتونم ماشینم رو از پارکینگ در بیارم.
پلیس 10 میگه شکایت داره و نمیتونی خلافی بدی
مالک گپلاک هم رفته استرالیا و قصد برگشت هم نداره. من باید چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

و اگر خوانده سامانه ثنا نداشته باشد باید ایشان را مجهول المکان معرفی نمایید تا ابلاغات در روزنامه آگهی شود