مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

با سلام
من در پرونده کیفری که کاملا مشخص هست که اصلا ربطی به پرونده کیفری ندارد و شراکت بوده متهم به کلاهبرداری شدم و قاضی محترم هیچ یک از مستندات ارائه شده را مورد توجه قرار نداده
حالا به اجرای احکام رسیده
می‌خوام بدونم الان رسیدی از شاکی پیدا کردم که تمام پوشاک رو از من تحویل گرفته و امضا کرده است که به تازگی پیداش کردیم و هم چنین شهود دارم که من شریک بودم و متواری نبودم
این مدارک برای اعاده دادرسی کافیست؟؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام بله می توانید اعاده دادرسی بدهید چون دلیل جدیدی به دست آمده که مکتوم بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.