مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در پرونده جعل

با سلام و احترام.
مدتی قبل خودرویی خریداری کردم که با توجه به ایرادات بدنه و فنی که پنهان شده بود، با نظر کارشناس 16 میلیون خسارت براورد شده است. ضمن اینکه وکالت تعویض پلاکی که واسطه برای من آورده نیز جعلی است و من ندانسته تعویض پلاک کرده ام. پس از اطلاع از جعلی بودن وکالت، بلافاصله شکایتی با عنوان کلاهبرداری از طریق جعل سند و استفاده از سند مجعول کردم.
اکنون واسطه اظهار می کند که اگر من پلاک را به نام یکی از اطرافیانش انتقال دهم، حاضر است معامله را فسخ کند. با توجه به اینکه من با وکالت جعلی تعویض پلاک کرده ام و الان پلاک به نام من است، آیا این اجازه را دارم که مجددا پلاک را انتقال دهم؟
سوال دوم اینکه من در این مدت سه ماه که ماشین را خریده ام، هزینه هایی برای خودرو، دادرسی و وقت بسیاری کرده ام. کارشناس هم جعلی بودن مدرک را تائید کرده است. ایا میتوانم تمام هزینه های فوق الذکر را هم مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام
درصورت جعلی بودن حتما در سایت راهور ثبت خواهد شد اگر اطمینان دارید که جعلی بوده خیر
در صورت توافق طرفین میتوان گرفت