مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال دزدی بدون اطلاع که دزدی هست

بنده خریدار ضایعات هستم . من با فردی که دکه فروش خوراکی کنار خیابان داشت تقریبا 6 ماه اینا من میرفتم ضایعاتشو میاوردم کارتن پلاستیک اینا. صاحب دکه گفت میخوام جمع دکه امو اهن الات دکه شو خریدم ب اضافیه چنتا بشکه کوچک بعد چند روز پدرش اومد با آگاهی گفتن دزدی همه اهن الاتو جمع کردن بردن پدره ب پسرش شکایت کرده که از من دزدیده و اون بشکه ها روهم از یجا دیگه دزدیده درضمن ما نمیدونستیم که دکه مال پدرشه به ما گفته بود مال خودمه این فرد یکسال اون دکه رو اداره میکرد 9.5 تومان پول دادم ب همه وسایل
الان حکم ما چیه
خواهشا راهنمای
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما وسایل را از پسر مالک دکه خریداری کرده اید و پول آن را پرداخت کرده اید مشکلی برای شما پیش نمیاد و پسرش باید پاسخگو باشد.
از طرفی شما اعلام کنید که دکه در اختیار پسرش بوده و من فکر میکردم مالک است.