مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه

با سلام و خستپه نباشید
بنده به موجب حکم دادگاه به دلیل عدم تمکین زوجه حکم بر ازدواج مجدد گرفته ام
وکیل خانمم با بنده تماس گرفته و می گوید به دلیل ازدواج مجدد به راحتی میتوند طلاق زوجه اینجانب را بگیرد
آیا درست می گوید؟ اینکار شدنی است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر درصورت اخذ حکم تمکین حق طلاق با ازذواج مجدد برای همسر اول ایجاد نمیشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر به راحتی شدنی نیست
اولاکه باتوجه به اینکه شمابااذن دادگاه ازدواج مجددا داریدو دراین حالت زن نمیتواند از شرط ضمن العقدکه گفته درصورتیکه مرد زن دیگربگیرد وکالت درطلاقددارد استفاده کندوطلاق بگیرد ولی چنانچه عسروحرج وسختی ودشواریدزندگی زن بامرد احراز شود زن می تواندبرمبنای حدوث عسروحرج درخواست طلاق کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه ازدواج مجدد شما با اذن دادگاه بوده ، حق طلاق از این باب ایجاد نمیشود

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

به نظر اینجانب فرقی نمیکند زوج با اجازه دادگاه ازدواج مجدد کرده باشد یا بدون اجازه دادگاه، در هر حال شرطی که به نفع زوجه شده است (مبنی بر اینکه اگر زوج ازدواج مجدد کند زوجه حق طلاق دارد )، محقق شده است و زوجه میتواند طلاق بگیرد