مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با سلام مدیرساختمان خانمی است که از ارائه گزارش مالی ساختمان اجتناب می ورزد با اصرار چند نفر از مالکین ساختمان مبنی بر ارائه گزارش مالی هیچ اقدامی نکرده و در پاسخ می فرماید به کسی مربوط نیست. دوم اینکه این خانم از حامیان حیوانات است که علاوه بر نگهداری تعدادی گربه در آپارتمان خود با دادن غذا به گربه های اطراف آپارتمان مشکلاتی را برای ساکنین به وجود آورده است. برای طرح شکایت و عزل ایشان لطفا راهنمایی نمایید.
پرسش بعدی : در مجمع عمومی برگزار شده 3 نفر از مالکین حاضر بودند و زمان که برای انتخاب سایر اعضاء هیئت مدیره و مدیر رای گیری شد ایشان با در دست داشتن برگه امضاء از 32 نفر از مالکین مدعی شدند که آنها به وی وکالت داده و برگه را که هیچ سندیت حقوقی ندارد را امضاء کردند. حال پرسش من این است که آیا آن امضاها سندیت قانونی دارد و می تواند به آنها اتکاء نماید. بدون هیچ وکالتنامه ای از طرف آن 32 مالک لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : نظر باینکه تعداد اعضا مجتمع می باشد نوعاً اساسنامه داشته یا بایستی تاسیس گردد . در اسناسامه اصلاح شود که اعضا حاضر در جلسه وعلاوه برآن رای هم بایستی به تایید بازرس یا بازرسین برسد . در آن لحظ ضریب اطمینان صحت آرای تعدیل می شود .
موفق باشید