مشاوره حقوقی رایگان - طلاق نامه

سلام.
من پدرم سال 76 طلاق گرفتن الان برای تعویض شناسنامه و کارت ملی طلاق نامه میخوان ازشون و علاوه بر اینکه طلاق نامه رو گم کردن یادشون هم نمیاد کجا طلاق گرفتن. برای گرفتن المثنی یا رونوشت از طلاقنامه کجا باید اقدام کنند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به همون دفترخانه طلاق که مراجعه کرده بودند مراجعه کنندودرخواست رونوشت کنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خانه ای که در انجا اجرای طلاق صورت گرفته مراجعه کنند