مشاوره حقوقی رایگان - قمار اینترنتی

با سلام ابلاغیه برام اومده رفتم دادگاه گفتن مبلغ 126 میلیون در سایت های شرطبندی بازی شده و از من وثیقه ملکی درخواست کردند خواستم بدونم سند تا چه زمانی در وثیقه خواهد بود؟و جریان پرونده چی میشه؟با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. تا مختومه شدن پرونده وثیقه بازداشت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون تا زمان صدور حکم قطعی و اجرای حکم سند در و ثیقه میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

تا زمان تعیین تکلیف برائت یا اجرای رای یا معرفی خود سند گیر میباشد