مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حکم دادگاه حقوقی

باسلام من داخل یه شرکتی کارمیکردم که براساس یه سری اختلافات اومدم بیرون بعدمدتی دیدم اونا بجرم کلاهبرداری درحسابداری ازم کیفری شکایت کردن که اونم قاضی شواهدومدارک روقبول نکرد وپرونده مختومه شد الان همکارم میگن احتمال داره بازم حقوقی بخوان شکایت کنن من مال واموالی ندارم جزاینکه یه ماشین جدید ثبت نام کردم واونم سندش میره تورهن شرکت تایکسال سوال من اینه که آیا اگه یه درصد محکوم کنن قاضی میتونه ماشین منو باتوجه به دررهن بودن مصادره کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست بدهند و ثابت کنند می تواند خودرو را توقیف کنند که بعد از فک رهن به مزایده میره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف میباشد