مشاوره حقوقی رایگان - مستمری جمع

سلام، پدرم که بازنشسته با 25 سال سابقه صندوق کشوری بود در سال 89 فوت شد خواهر مجردمون با داشتن 19 سال سابق بیمه تامین اجتماعی کارش را ترک کرده و وظیفه بگیر حداقل حقوق پدرمون در کشوری شد.
سوالم این است که بفرمایید چطور میشود از مزایای 19 سال سابقه تامین اجتماعی خودش استفاده بکند آیا مستمری جمع برایش تعیین میشود؟ می دانید که کسورات 19 ساله ایشان به خودشون مسترد نمی شود و دریافت حقوق از 2 صندوق مجاز نیست.چه کمک فکری و راهکاری ارائه می فرمایید که ایشان استفاده بکند ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهر مجرد شما در صورت ازدواج نمی تواند مستمری پدرش را دریافت کند و در این صورت می تواند برای بازنشستگی اقدام کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مستمری بگیر پدرتان شده اند ، فقط می توانند مستمری دریافت نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
ایشان میتواند در آینده دوباره حق بیمه پرداخت نماید تا