مشاوره حقوقی رایگان - راجب سند زندانی

پسرم به جرم حمل مواد مخدر به 27سال زندان محکوم شد سال 1397/3/4 با سند بمبلغ 700میلیون به مرخصی امد باز سال 98بعلت 37درصد سوختگی دکتر زندان با تایید دکتر پزشک قانونی بهش گفتن باید وثیقه بزاری بری خودته بیرون زندان مداوا کنی بنده پدر زندانیم 500میلیون وثیقه جور کردم بیشتر از این در توانم نیست و قاضی ناظر قبول نمی کند شما را بخدا کمکم کنید از چه طریقی اقدام بکنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
درصورتی که مداوای محکوم به حبس در خارج از زندان ضروری باشد، قاضی اجرای احکام کیفری، مدت زمان مورد نیاز برای مداوا را با توجه به نظر پزشکی قانونی تعیین می‌کند و با أخذ تأمین متناسب، اجرای حبس را به تعویق می‌اندازد و هرگاه محکومٌ‌علیه تأمین متناسب ندهد، معالجه وی در بیمارستان تحت نظر ضابطان صورت می‌گیرد و مدت معالجه جزء محکومیت وی محسوب می‌شود.

یک وکیل

اگر قاضی قبول نمیکند کاری نمیتوانید بکنید