مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام منو شوهرم12 ساله با هم زندگی میکنیم از اول مشکلاتی داشتیم بچه دار که شدیم همش میگفت بچه نمیخواستم خلاصه با من بد شد ازم جدا می‌خوابید بهم سرد شد. با کسی وارد رابطه شد. من صبر کردم تا دخترم 7 سالش شد دوباره پیشم خوابید دوباره چندماهی هست ازم جدا میخوابه باهم سرد هست چندبارم گفتم بیا جدا شیم ولی بخاطر بچم سکوت کردم. الان دخترمم اسیب دیده تمرکز و دقت برای درس خوندن نداره از باباش میترسه چون خیلی بد دهن و بد اخلاق من واقعا چکار باید کنم؟ ایا چون به من رابطه ای نداره. من حق و حقوقی دارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد
حقوق و مزایای شما کاملا قابل مطالبه و پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر عدم رابطه ادامه داشته باشد میتواند منجر به عسر و حرج زوجه شود و شما بر طبق آن درخواست طلاق کنید وهمینطور میتوانید درخواست حقوق مالی خود بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نداشتن رابطه از طرف زوج حق و حقوق مالی زوجه را از بین نمی برد و زوجه باید نفقه شما و فرزند مشترک را باید پرداخت کند.
اگر مشکل شما با مشاوره خانواده خل نمی شود و امکان زندگی مشترک با این شرایط را ندارید می توانید به صورت توافقی طلاق بگیرید و اگر قصد توافق ندارید می توانید مهریه خود را مطالبه کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اگر مدت طولانی شود حق طلاق به دلیل عسر و حرج ایجاد میشود