مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا

با سلام.بنده آبان ماه تعداد 100 عدد ایزوگام از مصالح فروشی خریدم و پولش رو نقد پرداخت کردم. فاکتور با مهر گرفتم و فروشنده گفت فردا میفرستم. 6 عدد برام ارسال کرد و مابقی رو نداد. بعد از کلی امروز و فردا کردن، در نهایت مجبور به شکایت از ایشون برای گرفتن ایزوگامهام شدم.بعد از 2 بار عدم حضور در دادگاه، درخواست تجدید نظر داده و اعلام کرده من ایزوگامها رو تحویل دادم.حال من چه باید بکنم؟یعنی به همین راحتی میتونه جنس رو نده و بگه دادم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر ایشان باید مدارکی مبنی بر اینکه اجناس را به شما تحویل داده اند ارایه کنند