مشاوره حقوقی رایگان - چت با غریبه ها

من چند وقت پیش در برنامه ی مینی چت با غریبه ها تماس تصویری میگیرم و باهاشون ویدیوی یوتیوب و اینستا درست میکنم و وقتی که دارم ویدیو میگیرم ازشون اجازه میگیرم که اجازه دارم تصویر شون رو داخل اینستا یا یوتیوب آپلود کنم و آنها که اجازه میدهند رو میگذارم آنهایی هم که میگن نه رو نمیزارم و بعد مدتی ممکن بیان بگن تصویر مارو حذف کن و من هم این کار رو میکنم اما ممکن است در مدت زمانیکه شخص تغییر نظر بده میلیون ها بار به اشتراک گذاشته بشه یا توسط کانال های سرگرمی پخش بشه
حالا سوالم اینکه من با اجازه ی خودشون تصویر شون رو گذاشتم و بعد پشیمون شدن و بعد از اعلام انها من ویدیو هارو پاک میکنم ایا برای بنده مشکل ساز خواهد شد یا نه؟
در هر صورت من با اجازه ی شخص گذاشتم و با درخواست خودشون هم حذف کردم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع ، اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه شود .