مشاوره حقوقی رایگان - عکس همسرم را شخص دیگری در فضای مجازی گذاشته

خواهر خانم های بنده عکس همسر بنده را در اینستا استوری کرده اند
ایا من میتوانم از خواهر زنان شکایت کنم به جرم اینکه حیثیت خانوادگی بنده رو برده
پیج یکی باز و فالور های زیادی داره ولی پیج یکی بسته هستش
و اینم بگم عکس بد حجابی نگذاشتن
تقریبا نصف موهای زنم معلوم هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . آیا با رضایت همسرتان انجام داده اند یا خیر؟ اگر بدون رضایت همسرتان انجام شده همسر شما می تواند به اتهام نشر عکس خصوصی ارز خواهرانش شکایت نماید . این طور که شما می فرمایید اگر با رضایت باشد و عکس ها هم مورد خاصی ندارد شکایت کیفری محمل قانونی ندارد . بهتر است سعه صدر داشته باشید و با تذکر مسئله را خاتمه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون رضایت همسرتان انجام شده همسر شما می تواند به اتهام نشر عکس خصوصی ارز خواهرانش شکایت نماید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هتک حیثیتی صورت گرفته همسرتان می تواند شکایت کند و یا اگر انتشار عکسهای خصوصی بدون اجازه بوده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصد سو استفاده داشته باشند جرم است در غیر اینصورت قابل طرح نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر همسرتان می‌توانند در صورت عدم رضایت شکایت کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد البته شاکی باید همسرتان باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
این عکس چون دارای حجاب شرعی است جرمی مرتکب نشده اند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نمی توانید همسرتان در صورتیکه ناراضی است می تواند اقدامات لازم را انجام دهد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی صرفا همسرتان در صورت عدم رضایت می توانند طرح شکایت نمایند ولیکن در نهایت با توجه به عدم هتک حیثیت و سونیت نتیجه ای نخواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما در این خصوص شاکی محسوب نمی شوید و اصولا برای احراز هر جرمی سونیت لازم است که در مانحن فیه سونیت آنها محرز نیست