مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و عدم پرداخت خسارت

سلام بنده با یه elxتصادف کردم ،افسر اومد و مقصر طرف مقابل بود،طرف حضور در صحنه گفت من خسارت رو کاملا نقدی پرداخت میکنم و ظاهرا ماشین مال باباش بود،افسر ام تایید کرد و کروکی نداد بابت بیمه منم فردای اون روز ماشین و گذاشتم پیش صافکاری و مراحل نقاشی اینا چون ماشین بدون رنگ بود و با صافکاری pdrصافکاری شد هزینه بالا در اومد و یدونه از چراغ جلوم ک شکسته بود چون ماشین کلکسیونی بود به زور و با قیمت نسبتا بالا پیدا کردم تمامی فاکتور های نقاشی و صافکاری و خرید چراغ 3میلیون و 700هزار تومن شد به طرف مقابل زنگ میزنم ک ماشین تموم شده و فاکتور های موجود این قیمت در اومده ،گوشی رو پدرش جواب میده و مورد فحش و فحاشی قرار میده و میگ هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنم و بیمه و گواهینامه رو نمیخام ،الان من مراحل قانونی رو چطوری بگذرونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی ، تمامی اسناد ، مدارک و مستندات مربوطه ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا می بایست از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی جهت تعیین میزان خسارت بدهید ، سپس با دلایل به دادگاه یا شورای حل اختلاف مطالبه خسارت نمایید . به هرحال تشخیص مرجع قضایی ملاک عمل است ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت
و شما میتوانید خسارت وارده و افت قیمت خودرو را مطالبه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در این خصوص طرح دعوا کنید تا کارشناسی شود