مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من امروز با ماشینم ایستاده بودم یه ماشین بزرگ اومد عقب عقب زد به ماشین من بعد اومد گفت ندیدم من مقصر هستم لازم نیس به 110 زنگ بزنید برگه بیمه و کارت ماشینش داد و کارت ماشین منو گرفت اروند صافکاری پرسیدیم شد 5میلیون ایشون میگه پول ندارم به بیمه هم نمیام الان ما کجا شکایت کنیم البته عکس تصادف رو هم داریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری بدهید ضمناً درخواست کروکی نیز بنمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی بدهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست تامین دلیل بدهید.و درخواست کروکی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود با تامین دلیل شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در دادسرا شکایت کنید ولی قبلش از شورای حل اختلاف تامین دلیل بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس اقدام کنید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام ابتدا از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل کنید سپس دادخواست اصلی ثبت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
درخواست تامین دلیل کنید.تا نظر کارشناسی رو داشته باشید. جهت انجام اینکار ب شورای حل اختلافمراجعهکنید. در صورت راهنمایی بیشتر از طریق سایت تماس بگیرید

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
می بایست از طریق شورای حل اختلاف اقدام به طرح دادخواست مطالبه خسارت ناشی از رانندگی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق تامین دلیل و شورای حل اختلاف اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه عامل خسارت دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بخواهید و دادخواست مطالبه خسارت دهید.