مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

من یکماه پیش یک خودرو از پشت با من برخورد کرد و مقصر هم بود هردو خودرو بردیم نمایندگی بیمه، شرکت بیمه مبلغ 20 میلیون تومان خسارت به بنده پرداخت کرد که البته حداکثر تعهدات مالی بیمه ایشان بود اون موقع تعمیرگاه گفت این باید خورد بشه تا بفهمیم چقدر هزینه داره و پس از پایان کار مشخص میشه حالا پس از تعمیر در نمایندگی مجاز 27 میلیون هزینه تعمیرات شده به مقصر گفتم میگه نمیدم برو هرکاری دوست داری بکن من چیکار باید کنم!!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.
باید دادخواست بدهید تا پرونده بره شورای حل اختلاف

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه خسارت وافت قیمت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح میکردید تا توسط کارشناس رسمی و میزان خسارات و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص میگردید
و شما باید دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو را را اقامه نمایید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
برای مبلغ مازاد میتوانید به شورا مراجعه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست بدهید تا پرونده در شورای حل اختلاف بررسی شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا می بایست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید. سپس برای مازاد دادخواست مطالبه وجه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت مقصر و بیمه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
بدوا درخواست تامین دلیل به انضمام جلب نظر کارشناسی و سپس دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو را تنظیم نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در ضورتی ک مدارک مربوط ب تصادف از جمله کروکی و لحاظ تقصر طرف مقابل را در دست دارید میتواند طرح شکایت و خواستار خسارت خودشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و دادخواست افت قیمت مطرح نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

دعوی مطالبه خسارت وافت قیمت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل اختلاف جبران خسارت خود را مطالبه نمایید