مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام. من تصادف کردم و زیان دیدم و ماشین که باید خسارت بده همکاری نمیکنه و میگه من شعبه ی بیمه ی که شما میگی نمیام
و ماشینش هم پلاک شیرازه مدارکشم دسته من هست و کروکی ندارم چند خسارت کم بود
باید چی کار کنم همکاری کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به نمایندگی بیمه راننده مقصر مراجعه نمایید و تشکیل پرونده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از طریق بیمه امکان پیگیری نداشت باید دادخواست مناسب تقدیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم همکاری، اقامه دعوی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از راهور تقاضای کروکی فرضی کنید تا بر اساس آن بتوانید مطالبه خسارت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از، طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل خسارت اخذ ومطالبه خسارت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمایندگی بیمه راننده مقصر مراجعه نمایید و تشکیل پرونده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نمایید از طریق مرجع قضایی موضوع را پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نیازی به همکاری کردن ایشان نیست �تدا دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح کنید که به شورای حل اختلاف ارسال شود در جلسه اول رسیدگی مبلغ 500 هزار تومان هزینه کارشناسی واریز می کنید از طرف شورای حل اختلاف کارشناس اقدام به بازدید از خودرو شما می نماید و میزان خسارت را مشخص می‌کند و سپس اقدام به صدور حکم محکومیت طرف مقابل می نمایند ضمناً می‌توانید از طریق قضایی نیز به جهت تصادف منجر به فرار توقیف خودرو در مقابل را بگیرید با توجه به این که ایام عید نیز میباشد خودرویشان تا بعد از عید در پارکینگ توقیف می ماند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید