مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت داشتن وام ازدواج

باسلام دوسال درعقدهستم.وام ازدواج رو دادم همسرم. فقط یک ششم وامو دادن
بمن. خودشان هم برای من وخودش ضامن اوردند.بعداز گرفتن وام همه ی مبلغو به یکی از ضامن ها دادن برای اینکه بکار بزنن ودرصدی به ایشون بدن.همسربنده به دلیل بیماری الان درکما هستند وضامن ها مدعی شدند اگر اتفاقی بیافته وایشون فوت کنن بنده به عنوان همسرشون یا ضامن ببرم تا مبلغ وامو به بنده بدن یا گفتن تسویه میکنیم.
میخواستم بدونم شرایط قانونی چطور است اگر بنده برای مهریه اقدام کنم اولویت با مهریه است یا تسویه وام؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر مدارك مثبته نداريد
وام گيرندگان و ضامنين
بايد تاديه اقساط و بدهي و سود بانكي را نمايند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الویت با مهریه هست ولی توجه کنید که ضامن شما بعد از وصول مهریه میتواند بابت مالی که پرداخت میکند به شما رجوع کند البته اگر مالی به ضامن‌ها جهت انجام کار دادید هم قابل پیگیری هست جهت مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولویت با شما میباشد این دین ممتاز است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وام که شما دریافت کرده اید باید خودتان تسویه کنید
وام شوهرتان نیز اگر تحویل ضامن ها باشد شما نمی توانید بابت مهریه توقیف کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دو مسئله کاملا متفاوت است اولویت اینجا نیست

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

به احتمال قوی وام بیمه فوت هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ضامنین مسئول پرداخت بدهی متوفی می باشند لیکن می تواند پس از پرداخت از ماترک متوفی مطالبه نمایند ، پرداخت دیون متوفی با تقدم در توقیف ها می باشد . می توانید مهریه خود را اجرا بگذارید . اگر توقیف شما مقدم باشد ابتدا مهریه شما پرداخت می شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر طلبکاری زودتر توقیف کند مقدم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
روند و فرآیند هر بانکی مختص به خودش است. بانک مربوطه چه بانکی است ؟! این موضوع مهمی است . از یک سوی دیگر نیز ، اقدام شما جهت مطالبه مهریه ، ارتباطی به این وام ندارد و شما می توانید به شکل مجزا اقدام به اخذ مهریه کنید . توصیه می شود که در مورد وام عجله کنید. شاید همسر شما به سلامتی کامل رسیدند و از شرایط قراردادی که با ضامنین ، منعقد نموده اند ، آگاهی بیشتری دارند . بنابراین بهتر است که در این حوزه وارد نشوید و عجله نکنید.