مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت و امضا

با سلام خدمت وکلای عزیز.
من حدود 1سال و نیم پیش یه زمین معامله کردم تهاتر کلا .و هیچ پولی رد و بدل نشد.تا اینکه الان برای زمین مشتری پیدا شده که بفروشم.مدارک رو نشان خریدار دادم گفت کد رهگیری بگیر منم هم رفتم بنگاهی که معامله کرده بودم شماره فروشنده رو خواستم گفت زندانه.منم زنگ به باباش زدم دیدم بله گفت زندانه ولی من ازش وکالت تام دارم .منم گفتم کد رهگیری میخوام بگیرم به امضا شما احتیاج دارم.گفت 300میلیون بده که بیام امضا کنم.منم بجاش امضا و اثر انگشت زدم .خریدار هم اصلا به امضا نگاه نکرد فقط استعلام کد رهگیری رو گرفت گفت درسته.الان سره این امضا و اثر انگشتی که من بجای اون اقا زدم به مشکل بر میخورم؟؟و در چه صورت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر اگر معامله و تهاتر صحیح باشد اصولا جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما از طرف مقابل وکالتنامه داشته باشید و در وکالتنامه اختیار داشته باشبد میتوانید کد رهگیری برای قرارداد اخذ نمایید
و هیچ مانعی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته این سوال مطرح گردیده است . قبلا به این پرسش به صورت کامل و جامع پاسخ داده شده است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در حدود و اختیارات این امر گنجانده شده باشد امکان پذیر است