مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد حقوقی

سلام
قراردادی هست بین پدرم و برادرم

مغازه ای هست که از سال 84 شروع به کار کرده که تمام سرمایه از پدرم بوده و کار از برادرم و قردادی سال 95 نوشتن که سرمایه مغازه 300 میلیون تومان می باشد و سهم طرفین 150 میلیون تومان می باشد و پدرم نمی خواسته توی مغازه حضور داشته باشد ماهانه 2 میلیون تومان بابت فروش کالا برادرم پرداخت کند و قرار شده اگه سرمایه زیاد شود متعلق به برادرم باشد و اگه کم شود برادرم خسارت پرداخت کند.

الان سوالم اینه 150 میلیون سهم پدرم اون زمان نصف مغازه بوده با تورم اون زمان الان تورم شدیدتر شده سهم پدرم دادگاه به قیمت روز حساب می کنن تا سال 1402؟

تورم جز از سرمایه زیاد شدن هست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه براساس ارزش فعلی اموال موضوع مشارکت اتخاذ تصمیم میکند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مفاد قرارداد باید بررسی گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
جهت اظهارنظر حقوقی باید مفاد قرارداد بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است