مشاوره حقوقی رایگان - مشاع آپارتمان

با سلام یکی از همسایه ها از محل مشاع ساختمان به عنوان پارکینگ موتور برای فامیلش استفاده می‌کند در پارکینگ خودش اتومبیل خودش را پارک کرده و یک موتور هم خودش دارد که آن هم را در محل مشاع پارک می‌کند حتی کلید آپارتمان را به فامیلشان داده آیا من می‌توانم به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به مشاعات
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید یه جهت استفاده از مشاعات بدون اذن اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

استفاده از مشاعات می بایست با رضایت تمام مالکین باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون استفاده ار مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد و

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله میتونید مشروط بر اینکه در اون ساختمان مالک یا مأذون از جانب مالک باشید.کسی نمیتونه بدون رضایت همه همسایه ها از مشاعات استفاده شخصی داشته باشه.رضایت همه رو باید بگیره.منظور از همه کلیه ساکنان نیستند بلکه مالکان یا مستاجران و افراد ذینفع ذیحق هستند.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
مدیر ساختمان حق طرح شکایت و پیگیری دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله استفاده از مشاعات باید با توافق همه مالکان انجام شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق بدهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

جرمی اتفاق نیفتاده که بت.ان شکایت کرد اما میتوان دعوای رفع تصرف یا رفع مزاحمت مطرح نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پارک در مشاعت باید با اجازه سایرین باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ حتی خود همسایه شما نمی تواند در محل مشاع آپارتمان ، موتور پارک کند ، چه برسد به شخص غریبه که کلید آپارتمان را هم در اختیار وی گذاشته است . در صورتی که به شکل دوستانه ، حاضر به تمکین نشدند ، لازم است که دعوای مربوطه را طرح بفرمائید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله 100 در 100 قابل شکایت است هیچ کسی حق ندارد قسمت‌های مشاع ساختمان را بدون رضایت تمام مالکین استفاده کن نهایت