مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه از روی وصیت نامه

باسلام 12سال پیش دادگاه از روی وصیت نامه ای که پدر بزرگم کرده بود یک خانه و دو باغ بادام و درخت کبوده طبق دختر پسری بین مادرم و داییم تقسیم شد و حکم صادر شد که خانه فروخته شد و اقدامات بیشتر برای خانه انجام شد و تقسیم شد ولی برای باغ ها عملی انجام نگرفت و دایی بنده 20سال است که میوه های باغ و درخت های کبوده را میفروشد ایا هنوز دادگاه از روی وصیت نامه که قبلا یعنی 12سال پیش حکم کرده و تایید کرده است وصیت نامه را تایید میکند؟ و ما میتوانیم سهم باغ خود و تمام این سال که بادامها و درختان ان باغ را فروخته است بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وصیتنامه را دارید و قبلا طبق حکم دادگاه تایید شده می توانید طبق وصیتنامه طرح دعوی کنید و سهم خود را مطالبه کنید.
اگر بتوانید سهم خود را بگیرید اجرت المثل ایام تصرف این چند سال را نیز می توانید طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
و شما باید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایید و