مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگوار شوهرم چکی به مبلغ13میلیون داشته که برگشت خورده و توانایی پرداخت نداریم یه پراید داریم که پلاکش به نام خودش نیست و یه مغازه کوچک که پروانه کسب به نام من هست آیا میتونن ماشین یا وسایل مغازه رو توقیف کنند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا قسط بندی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو اگر پلاک به نام شوهرتان نباشد قابل توقیف نیست.
مغازه نیز اگر سند ملک به نام شوهرتان نباشد قابل توقیف نیست.
به هر حال شما به عنوان صادر کننده چک باید مبلغ چک را پرداخت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر هیچ‌کدام به نام همسرتان نیست خیر امکان توقیف نییت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماشین به علت این که به نام شوهر نیست ، قابل توقیف و بهره برداری نخواهد بود . در مورد جواز مغازه نیز ، اگر قابل تبدیل به پول باشد ، (که به نظر می رسد که قابل تبدیل به پول نیست)می توان آن را به جای بدهی توقیف کرد.

سید مهدی قریشی سردرود

سید مهدی قریشی سردرود :

با سلام با توجه به اینکه پلاک خودرو بنام شوهرتون نیست و همچنین پروانه کسب مغازه هم بنام شماست بنا بر این

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که بنام شوهرتون نباشد خیر.البته اگه بتوانند ثابت کنن که متعلق به شوهر است باشرایطی میتواند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه پلاک به نام ایشان نمی باشد خیر
وسایل و ابزار کار که برای امرار معاش ضروری باشد جز مستثنیات دین محسوب میگردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ماشین را طبق ماده 101 قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356 تحت عنوان تصرف مالکانه می تواند توقیف کند، سعی کنید ایشان رانندگی ماشین را نداشته باشد و اگر ماشین جلوی مغازه پارک شده باشد هم تصرف مالکانه است، بهترین کار تعویض پلاک است به نام شما
مغازه هم چون به نام شماست اموال آن قابل توقیف نیست ولیکن خودتان هم باید داخل مغازه حضور داشته باشد