مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعاده حیثیت و ضرر و زیان مادی و معنوی

با سلام : شخصی از معاونت حفاظت اطلاعات برای جانب گزارش خلاف واقع به مقام مافوق خود ارسال داشته و با توجه به شکایت کیفری بنده از شخص متهم نظامی سرانجام رای محکومیت قطعی مبنی بر گزارش خلاف واقع و نشر اکاذیب از سوی دادسرای نظامی صادر شد حال جانب تقاضای تقدیم دادخواست اعاده حیثیت و ضرر و زیان مادی و معنوی را می خواهم مطرح کنم لطفا راهنمایی کنید دادخواست حقوقی تقدیم کنم ؟ با چه خواسته ای ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست یا شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
اگر بتوانید ثابت کنید گزارش خلاف واقع بوده خسارت در هر صورت قابل مطالبه است که برای مطالبه خسارت باید دادخواست حقوقی بدهید.
گزارش خلاف واقع جرم محسوب می شود و امکان شکایت کیفری نیز وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید طرح شکایت نمایید متنی تخصصی است که حتماً باید یک وکیل دادگستری بنویسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تخصص ما وکلاست مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان معنوی و مادی و اعاده حیثیت
را اقامه نمایید

و شما باید ضرر و زیان مادی وارده به خود را اثبات نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با توجه به اینکه جرم ایشان اثبات شده است لذا باید شکایت کیفری کنید با اتهام افترا و در شکوائیه تان ، مطالبه خسارات و ضرر و زیان معنوی و مادی را مطالبه کنید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید با احترام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود که شکوائیه با عنوان مجرمانه افتراء را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. که به نوعی اعاده حیثیت صورت می گیرد و بدین وسیله می توانید ضرر و زیان معنوی و ضرر و زیان مادی خویش را جبران بنمائید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالبه‌ی ضرر و زیان معنوی مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه ضرر و زیان معنوی و مادی و اعاده حیثیت
را اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر م مطالبه خسارت مادی میتواند دادخواست طرح همین عنوان دهید اما اگر که به دلیل گزارش خلاف واقع می خواهید طرح شکایت کنید موضوع جنبه کیفری دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خواسته مطالبه ضررو زیان ناشی از جرم مقوم به ؟؟؟؟؟؟؟ ریال ، بعد از قطعی شدن حکم کیفری می بایست باتقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی انجام شود . در ضمن اگر مبلغ زیر 20 میلیون است دادخواست به شورای حل اختلاف و بالای 20 میلیون به دادگاه حقوقی

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اگه ضررمالی به شما وارد شده دادخواست حقوقی مطالبه خسارت.اگر افترا وتوهینی شده شکوائبه تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ضررمالی به شما وارد شده دادخواست حقوقی مطالبه خسارت.
از باب افترا نیز شکایت کیفری قابل طرح است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای افترا و اعاده حیثیت باید شکایت کیفری مطرح کنید که به استناد رای صادره سوء‌نیت ایشان را ثابت کنید برای مطالبه ضرر و زیان مادی و معنوی دادخواست حقوقی باید بدهید طبق ماده یک‌مسئولیت مدنی و اصل لاضرر و لا ضرار فی اسلام