مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. اگر برای انحصار وراثت یکی از وراث از ارایه مدارک خوداری کند چه راه قانونی وجود دارد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواسته ای وجود دارد تحت عنوان الزام به تحویل اسناد و مدارک . از همین رو توصیه میشود که ابتدا از طریق اظهارنامه ، خواسته خود را به طور رسمی و قانونی بیان دارید . و در صورتی که مکفی نبود ، از طریق ثبت دادخواست به خواسته الزام به تحویل اسناد و مدارک ، در دفتر خدمات قضایی ، اقدام کنید .

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام، با مراجعه به شورای حل اختلاف خود شورا از اداره ثبت استعلام میکنه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق شورا حل اختلاف شعبه رسیدگی کننده تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و از شعبه درخواست نمایید که از اداره ثبت استعلام بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به مدارک خاص نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع مدرک دارد
اداره ثبت احوال استعلام شود