مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودرو توسط فروشنده

سلام وقتتون بخیر من یه ماشینی اقساطی رو از شخصی خریداری کردم و پولش رو کامل به فروشنده پرداخت کردم ولی فروشنده اقساط ماشین رو پرداخت نکرده و دستور توقیفی خورده روی ماشینم و من اظهارنامه برای فروشنده فرستادم ولی اقساطش رو پرداخت نکرد و الان میخوام دادخواست بدم،جسارتا موضوع دادخواست رو چی باید بنویسم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
دادخواست الزام به فک رهن بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مطالبه وجه فلان مقدار بابت پرداخت اقساط خودرو و در ضمایم می بایست قراردادی که تعهد فروشنده به پرداخت اقساط را مشخص کرده ضمیمه کنید