مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام یک ماه پیش پرایدی خریدم برای تنظیم سند طرف نمیاید بعد از جستجو فهمیدم که خودرو بدهی به شرکت داره لطف کنید راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم با تشکر

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

موضوع حقوقی است و جنبه کیفری ندارد و درخواست الزام سند با شرایط فعلی منتفی است اساسا در این شرایط خودرو در رهن است لذا الزام به فک رهن و متعاقبا تنظیم سند را می تونید بخواهید هر چند اگر خیارات قانونی ساقط نشده باشد و فوریت هم از بین نرفته باشد با استناد به خیار تخلف وصف میشه فسخ معامله هم کرد ..
ولی با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه من فسخ معامله را منتطقی نمی بینم