مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع از خدمات شدم توسط شاکی خصوصی

بنده توسط شاکی خصوصی راجب محکومیت پرونده کیفری وحقوقی به کلاه برداری اینترنتی محکوم شده ام وثیقه گذاشتم تا رای قطعی ازطرف دادگاه تجدیدنظر صادرشود ‌ ؟الان شاکی پرونده میخواهد رضایت بده مراجعه کردیم به دفترالکترونیک قضای سیستم اسم متهم یعنی بنده رو بالا نیاورد ؟بعدش مراجعه کردیم به اداره ثبت اسناد اونجا هم انجام ندادن بخاطر همین که ممنوع از خدماتم حال باید چکار کنم تا بتونم رضایت نامه رو بدیم روپرونده ممنون ازراهنمایتون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شاکی در دفترخانه اسند رسمیاعلام رصایت کند و حضوری به شعبه مراجعه کنی.