مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات کارت ملی

با سلام و احترام،

میخواستم بپرسم کلیه محدودیت های ممنوع الخدمات شدن کارت ملی چیه؟ و این شامل انحصار وراثت هم میشه؟
یعنی اگه بخواد به آدم ارث برسه و ممنوع الخدمات باشه ارث نمیرسه؟
منظورم در کل ممنوع الخدمات شدن کارت ملی سرباز فراری هست.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در حال حاضر اجرا نمیشه و اجرایی نیست چرا که صرفا یک دستور العمل بوده است که در حال حاضر اجرا نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند یعنی هیچ کار اداری نمیتوان انجام داد
اما در ارث بردن تاثیری ندارد لکن کارهای اداری را نمیتوان انجام داد.،.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله، مالی را نمی توانید رسما به نام خود کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تمامی مواردی که با‌ احراز هویت از طریق کارت ملی انجام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مواردی که با‌ احراز هویت از طریق کارت ملی انجام میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
موقتا بلی
سرباز فراری ممنوع الخدمات به این شدت نیست بلکه برای کسیه که مرتکب جرم سنگین شده و فراریه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شامل هر موردی که نیاز به ارائه کارت ملی دارد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا زمانی که سرباز فراری می باشید این مسدودی وجود دارد

اما ارتباطی به ارث بردن شما ندارد شما ارث خود را خواهید برد یا انحصار وراثت قابل اخذ میباشد

اما اگر بخواهیم خدمات دولتی داشته باشید امکان پذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ممنوع الخدمات باشید نمی توانید به نام خود سند بزنید یا وکالت بدهید .
از ارث محروم نمی شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

منظور از ممنوع الخدماتی این است که امکان انجام هر نوع عملیاتی که توسط کارت ملی انجام گیرد و یا نیاز به درج شماره ملی باشد

(مثل افتتاح حساب، استخدام در ارگان های دولتی و رسمی ، نقل و انتقال هر مالی از مبادی رسمی مثلاً انتقال خانه یا ماشین در دفاتر اسناد رسمی، ثبت ازدواج و طلاق و حتی اخذ شناسنامه برای فرزند) از شخص سلب می گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید قریب به 80 درصد خدمات ارائه شده در سطح جامعه به افراد ، به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق کد ملی صورت می گیرد و زمانی که کد ملی شما مسدود شود نمی توانید از حقوق اجتماعی خود بهره بگیرید . بنابراین در مورد انحصار وراثت نیز این قضیه صدق خواهد کرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شامل کلیه امور مالی می‌شود اما شما از ارث محروم نمی شوید ولی نمی توانید در امور مالی خود در بانک ها و ادارات دخل و تصرف کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نام زدن ارث درمحضربه مشکل میخورعلاوه برآن امور بانکی ثبتی بیمه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله نقل و انتقال اموال برای شما مقدور نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ارتباطی به بحث ارث ندارد ارث حکم است و ارتباطی به مسدود بودن کارت ملی شما ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

مواردی که بااحراز هویت از طریق کارت ملی انجام میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مشمول امور اداری و بنام زدن اموال می باشد
خیر شامل حصر وراثت نمی شود