مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال و حق و حقوق

سلام. ما چندبرادر و خواهریم پدر بنده دارای زمین کشاورزی هست از زمانیکه یادم میاد تا سن بیست دوسالی برادر بزرگم زمینها را میکاشت و از ما هم در تمام کارها کمک میگرفت. بنحوی که پنج شش سال اواخر حتی بنده بیشتر از او کارها را انجام میدادم ولی او درامد را نصف خودش و نصف به پدر میداد هیچ چیزی برای من نبود بعد از ان هم پنج سال بنده بتنهایی بدون کمک کسی زمینها کاشنم و تمام درامد به پدرم دادم بعد از من هم برادران کوچک کاشتند و باز نصف محصول برداشتن. این وسط فقط سربنده بی کلاه مانده. الانم جمع شدن زمینها را بنحوی که دوست دارد میخوان تقسیم کنن و بدن پدر امضا کنه تا سهم هرکسی معلوم شه. این وسط سالها زحمت بنده به هدر رفته. حتی مقداری زمین و اب در زمان زحمت کشیدن بنده خریداری شده بنام پدر همه و همه را انجورکه دوست وارن میخوان تقسیم کنن ایا بنده حق اعتراضی ندارم لطفا راهنمایی تشکر..

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
تقسیم ترکه به دو صورت انجام میشود یا به تراضی طرفین و یا اگر در بین ورثه کسی مخالف آن تقسیم باشد ، تقسیم با محکمه است و محکمه طبق قانون تقسیم خواهد نمود . شما اگر معترض هستید میتوانید مخالفت کنید