مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

باسلام. بعلت اعتیاد و بداخلاقی های همسرم، من عید پارسال به خانه پدری ام برگشتم. چند روز بعد قصد برگشتن به خانه همسرم را داشتم که دیگر به خانه راهم نداد و داخل کوچه دعوا راه انداخت که کار به پاسگاه و شکایت کشید. بعد اون من برگشتم نه اون اومد دنبالم.
آبان همون سال هم بعد دوجلسه دادگاه حکم عدم تمکینمو گرفت. ولی من بعد یکماه با وساطت اقوام شوهرم و تعهد کتبیه او به خانه اش برگشتم و تا نیمه اردیبهشت زندگی کردیم. که دوباره جواب آزمایش اعتیادش مثبت شد.
حال که پنج ماه گذشته و من همچنان خانه پدرم هستم. برای نفقه شکایت کرده ام. میخواهم بدانم حکم عدم تمکین باعث سلب چند مدت از نفقه ام میشود؟
یعنی چون او یکبار عدم تمکین گرفته است، من حق نفقه ندارم؟ باتوجه به اینکه من یکماه بعد حکم رجوع کرده ام.
و همچنین آیا نامه ازدواج مجدد همسرم که توسط عدم تمکین گرفته است انقضا دارد یا نه همیشگی است؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر به زندگی برگشته اید باید به اجرای احکام اعلام میکردید تا صورتجلسه کند یا در دادگاه اعلام میکردید تا اجازه ازدواج مجدد ندهد.