مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده برای استفاده از مصالح نامرغوب

باسلام، پدرم یک قرارداد با سازنده بسته، سازنده ملک را طبق قانون درست نساخته و مصالح ساختمانی نا مرغوب استفاده کرده، از پوکه ساختمانی اسفاده نکرده، واحدها را قبل از سفید کاری گچ و خاک نکرده، لذا شکایتی از پدرم کرده که از سال 93 تابحال طول کشیده که دادگاه رای به رفع نواقص داده، حال باید پدرم به عنوان مالک چگونه شکایت کند وگرفتن ارش عیب از سازنده

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر پدر شما قراردادی با سازنده‌ی ملک بسته است و مطمئن است که سازنده برخی از تعهدات خود را نداشته و مصالح نامرغوب استفاده کرده است، می‌تواند با مراجعه به دادگاه صلاحیت مربوطه، شکایت خود را به صورت رسمی ثبت کند. برای این کار، پدر شما باید با تهیه مدارک و مستندات مربوطه که شامل قرارداد بین او و سازنده، تصاویر و جزئیات نواقص و مشکلات ملک می‌باشد، به دادگاه صلاحیت مربوطه مراجعه کند.

در این مرحله، دادگاه باید اقدامات لازم را برای بررسی شکایت پدر شما، انجام دهد و در صورت تأیید تخلف سازنده‌ی ملک، قرارداد را باطل کرده و به پدر شما حق تعویض مصالح نامرغوب و رفع نواقص را اعطا کند. همچنین، در صورتی که از سازنده ملک، خسارتی به پدر شما وارد شده است، می‌توانید از او خسارت جبرانی بخواهید.

برای رفع نواقص و تعویض مصالح نامرغوب، پدر شما می‌تواند با ارائه مستندات مربوطه و اخذ مجوزهای لازم، تعویض مصالح را به صورت قانونی انجام دهد. اگر سازنده ملک از این تعویضات خودداری کند، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مستندات و اثبات نواقص و مشکلات ملک، درخواست تعویض مصالح و رفع نواقص را از دادگاه بگیرید. در این مرحله، دادگاه باید بر اساس قوانین و مقررات مربوطه، درخواست پدر شما را بررسی کند و در صورت تأیید نواقص، تعویض مصالح را از سازنده ملک تقاضا کند.

در کل، برای شکایت از سازنده ملک برای استفاده از مصالح نامرغوب، بهتر است با مراجعه به دادگاه صلاحیت مربوطه و با کمک وکیلی که در زمینه حقوق ملکی و مشکلات ساختمانیتخصص دارد، اقدام کنید. این امر به شما کمک خواهد کرد تا بهترین راهکارهای ممکن را برای حفظ حقوق خود در این مورد پیشنهاد دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب ساختمان مشخص گردد

و بعد باید با توجه به معایب ،
دادخواست مناسب اقامه نمایید
و