مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر لوله فاضلاب حمام

سلام من ساکن واحد طبقه اول هستم و لوله فاضلاب حمام نیاز به تعمیر دارد و برای تعمیر باید سقف حمام طبقه همکف حدود 30سانت خراب شود با وجود اینکه به مالک طبقه همکف گفتیم کل هزینه ها را میدهیم و سقف را مثل روز اول درست میکنیم و حمام را بدون کوچکترین گرد و خاکی تحویل شما میدهیم ایشان اجازه نمیدهند و میگویند برو شکایت کن من الان چکار کنم .ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آقا سلام شما در این خصوص می‌توانید شکایت نمایید تا کارشناس مربوطه حضور پیدا کند و در صورتی که کارشناس تایید نماید که راهی جز این وجود ندارد طبقه‌ی همکف ملزم می‌گردند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل دهید تا بررسی شود سپس دادخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا دادخوست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف با جلب نظر کترشناس رسمی تقدیم نمایید ، پس از تایید دادخواست به دادگاه تقدیم نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس طرح دعوا نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس بررسی کند و بر اساس نظر او شکایت کنید