مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده

با سلام،
من خونم دچار عیب و ایراد شده بود، با یکی از بناهای فامیل مشورت کردم به من گفت صد در صد مشکلش حل میشه به من بده درست کنم، به حرفش اعتماد کردم و 60 میلیون خرج خونه کردم اما دو ماه نشده دوباره خونه همون ایرادها رو پیدا کرد حتی شدیدتر شد، رفتم بهش گفتم گفت به من چه حتما خودش دوباره خراب شده به من ربطی نداره، من ضمانت نامه ی کتبی ازش ندارم الان میتونم ارش شکایت کنم تا خسارت بده ؟؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

خسارت قابل مطالبه هست 09121541043 تماس بگیرید بین 12 تا 6

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در این مواقع موضوع به کارشناس ساختمان ارجاع و در صورت استاندارد نبودن امور انجام شده علیه ایشان رای صادر میشود