مشاوره حقوقی رایگان - هزینه موزاییک کف پارکینگ

سلام وقت بخیر
موزاییک کف پارکینگ هارو تعویض کردن. ایا نباید واحد هایی که متراژ بیشتر دارند و دارای دو پارکینگ هستند هزینه دو برابر بدهند؟
متن قانون تملک اپارتمان هارو خوندم چیزی دستگیرم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به ميزان سهم مشاع بايد تقسيم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مگر انکه عرفا منطقه سکونت شما به گونه ای دیگر باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله واحدهایی که متراژ بیشتری دارند باید هزینه بیشتری پرداخت کنند و در قانون تملک آپارتمانها به این مو

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله براساس متراژ باید مبلغ بیشتری پرداخت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به مقدار متراژ محاسبه‌ی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری آنان که مساحت بیشتری دارند باید هزینه بیشتری دهند با خواندن ماده کسی متوجه چیزی نمی‌شود باید با یک وکیل همیشه مشورت کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله واحدهایی که متراژ بیشتری دارند باید هزینه بیشتری پرداخت کنند و

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقتتون بخیر بله به میزان قدر سهم هر واحد می‌بایست پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر
هزینه به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد میباشد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

هر واحدی به نسبت مساحت اختصاصی باید هزینه قسمتهای مشاع رو پرداخت کنه بله کسی که متراژ خونه اون یا پارکینگ اون بیشتره باید بیشتر پرداخت کنه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دقیقا برابر قانون و ایین نامه اجرایی باید رفتار شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافق نباشد براساس متراژ هر واحد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا با توافق است در صورت عدم توافق تقسیم بر متراژ می شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
هر مالک به نسبت مساحت ملک خود مسئول پرداخت هزینه های مشترک میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بسته به مقررات مربوط به هر ساختمان و نحوه تعیین هزینه‌ها در آن، ممکن است هزینه تعویض موزاییک کف پارکینگ بر اساس متراژ واحد‌ها و یا تعداد پارکینگ‌های آنها محاسبه شود. اما در کل، هزینه‌های مرتبط با تعویض موزاییک کف پارکینگ بر عهده تمامی واحدهای ساختمان قرار می‌گیرد و بر اساس نسبت متراژ واحدها و یا تعداد پارکینگ‌ها به هم تقسیم می‌شود.

اگر در قرارداد تملک واحد شما به‌طور صریح ذکر شده است که هر واحد باید هزینه مربوط به دو پارکینگ را پرداخت کند، در این صورت بله، شما باید هزینه دو برابر را پرداخت کنید. اما اگر چنین مقرراتی در قرارداد وجود ندارد، هزینه بر اساس نسبت متراژ واحد‌ها و یا تعداد پارکینگ‌های آنها محاسبه می‌شود. برای اطمینان بیشتر، بهتر است با مدیر ساختمان و یا شورای مدیریت ساختمان خود در ارتباط باشید و از تفاصیل و شرایط مربوط به هزینه‌ها و وظایف مالیاتی در ساختمان خود آگاهی یابید.