مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام ما در ساختمان 5 واحدی که 3 پارکینگ دارد زندگی میکنیم یکی از واحدها که خود پارکینگ ندارد مدعیست که ما 3 واحد باید بابت پارکینگ یک شارژ اضافه تر بدهیم حتی در مورد هزینه های ساختمان مانند ایزوگام ما سه نفر باید باندازه یک واحد سهم اضافه تر بدهیم ایا ایشان درست میگوید قانون در این مورد چه میگوید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هزینه های شارژ ساختمان معمولا بالمناصفه هست در مورد شما چون پارکینگ ندارید خیر اضافه تر نباید بپردازید