مشاوره حقوقی رایگان - سلام چرا کسی. پاسخ نمیدع ازتون خواهش میکنم

درخواست طلاق دادم همسرم اصلا خوب نیس چ چیزهای ب طلاق ک رای ب خانم بیاد

خوب مدارک من یک نامه پزشکی دارم که از سال 97 هست
صورت جلسه ترک منزل و نبود مواد غذای  دارم
و صورت جلسه ترک منزل
یه رای تمکین ک رای ب من اومده

یک رای. تهدیدو توهین. دارم.
و یک سو‌پیشنه داره
برا طلاق. فقد دادگاه اومد گفت طلاق نمیدم و برا داوری هم انتخاب نکرد
خلاصه نمیدونم مدرک من چیه. آیا کمک نمیکنه ؟؟
بعد.جلسه داوری چ مرحله ای هست خواهشاً. جواب بدید
((

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
آنچه در سوال آمده است بنظر مصداق عسر و حرج زوجه تلقی شود
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود....

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

سلام نامه پزشکی قدیمی هست اما ممکن هست بعنوان اماره قاضی مد نظر بگیرن
صورتجلسه مربوط به چه زمانی هست
چرا درخواست نفقه نکرده اید و مهریه؟
ایا در منزل ایشان ساکن هستید؟

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام
با توجه به مدارک فوق و رای های صادره
امکان تایید عسر و حرج و در نهایت صدور حکم مبنی بر طلاق وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای صدور ‌حکم طلاق ، باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد

و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاعیات خود را بیان نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده باید بیشتر بررسی شود اما می توانید عسر و حرج را دادگاه ثابت نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طلاق توسط زن کمی سخت و پیچیده است برای اینکه زن در درخواست طلاق موفق شود ، اصولا لازم است تا عسر و حرج خود را ثابت نماید همچنین در صورتی که شوهر به مدت ماه 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب زندگی مشترک را رها کرده باشد در اینصوت دادگاه حکم طلاق را صادر می کند موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
شما منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دادخواست طلاق به تقاضای زوجه باید عسر و حرج زوجه به اثبات برسد که خود آن شرایطی دارد و مورد قبول قاضی قرار گیرد

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام قبلا راهنمایی تان کردم . می توانید از دادگاه بخواهید برای همسرتان داور تعیین کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان تایید عسر و حرج و در نهایت صدور حکم مبنی بر طلاق وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله که قبول میکنند ولی باید مدرک بیشتری جمع می کردی تلفنی تماس بگیر